Eesti Köitekunstnike Ühendus koostöös Eesti Kirjanduse Teabekeskusega kutsub Teid osalema rahvusvahelisel köitekunstinäitusel ja sellega kaasneval konverentsil Scripta manent V "Eesti noor luule" Tallinnas Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis.

Näitus avatakse 12. veebruaril 2015 ja suletakse 13. mail 2015.

Sooviavaldust poognate omandamiseks ja näitusel osalemiseks ootame koos Teie andmetega Eesti Köitekunstnike Ühenduse juhatuse liikme Sirje Kriisa nimele 2. aprilliks 2014.

Postiaadress:
Sirje Kriisa
Allika 2 - 54
76607 Keila
Harjumaa,
Eesti Vabariik


sirje.kriisa@scriptamanent.ee

Reglement Wordi dokumendina
Reglement PDF failina

Registreerumisvorm Wordi dokumendina
Registreerumisvorm PDF failina


Osalemistasu on 90 €, Eesti KL alaliitudesse ja EKÜ-sse kuuluvatele kunstnikele  45 € (koosneb poognate, postikulu ja näituskataloogi maksumusest). Üliõpilaste osalemissumma on 30 €.  Maksta saab EKÜ pangaarvele:

MTÜ Eesti Köitekunstnike Ühendus
AS Swedbank, IBAN EE032200001120170592
Selgitus: Osalemine SM V

 

NB!
Valminud köite või objekti suurus ei tohi ületada mõõte 35 x 35 x 35 cm ega kaaluda üle 3 kg. Iga registreerunud ja osavõtumaksu tasunud kunstnik saab mainitud raamatupoognad kätte Rene Haljasmäelt (TLÜ Akadeemiline Raamatukogu) või posti teel Teie registreerumisvormil märgitud aadressile. Valmis köiteid koos lühikese tehnilise kirjeldusega vastaval blanketil oodatakse alates
1.oktoobrist 20.oktoobrini 2014 aadressil:

Rene Haljasmäe
Tallinna Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu
Rävala pst. 10
15042 Tallinn
Eesti Vabariik


tel. (+372) 665 9443, (+372) 51900544

Töö tehnilise kirjelduse vormi palume saata ka elektrooniliselt meili-aadressile rene@tlulib.ee


Žürii koguneb reedel, 31. oktoobril 2014. a ning valib välja kolm köidet või köiteobjekti, mille autoritele jagatakse võrdsed mitterahalised peaauhinnad – Kuldraamatud. Viisteist äramärgitud tööd pälvivad mitterahalised ergutusauhinnad. Eraldi üliõpilaskategoorias määratakse üks mitterahaline preemia parimale noorele köitjale. Ühe eriauhinna määrab ˛ürii kõige vaimukama kunstilise või tehnilise lahendusega esinevale kunstnikule.

Kõik näitusel osalejad saavad osavõtudiplomid. ˇüriil on õigus välja jätta kunstiliselt või tehniliselt mittevastavad tööd. Näituse korraldaja jätab endale õiguse pildistada võistlusele saabunud teoseid ja avaldada fotod kataloogis, kodulehel ning ajakirjanduses avalikkuse informeerimise ja näituse tutvustamise eesmärgil. ˇürii liikmed ja korraldajad võivad esineda näitusel, aga ei konkureeri auhindade jagamisel.


Näituse kujundaja on Lennart Mänd, EKA nahakunsti osakonna professor, EKÜ liige, köitekunstnik. Luuleraamatu kujundaja on Krete Pajo..

Näituse lõppedes tagastatakse tööd autoritele ühe kuu jooksul.