Eesti Köitekunstnike Ühendus kutsub Teid osalema rahvusvahelisel köitekunstinäitusel Scripta manent IV "Lauldud sõna" Tallinnas Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis.

Näitus avatakse 28. septembril 2010. aastal ja jääb lahti 9. jaanuarini 2011.

Sooviavaldust poognate omandamiseks ja näitusel osalemiseks ootame koos Teie andmetega Eesti Köitekunstnike Ühenduse juhatuse esinaise Sirje Kriisa nimele (Registreerumisvorm Word'i dokumendina) 1. augustiks 2009.

Postiaadress:
Sirje Kriisa
Allika 2 - 54
76607 Keila
Harjumaa,
Eesti Vabariik

sirje.kriisa@scriptamanent.ee

Reglement PDF failina

Osalemistasu sisaldab poognate ja näitusekataloogi maksumust. Maksta saab EKÜ pangaarvele:
MTÜ Eesti Köitekunstnike Ühendus
AS Hansapank, konto nr. 1120170592
Selgitus: Osalemine SM IV-l

 

NB! Valminud köite või objekti suurus ei tohi ületada mõõte 40 x 40 x 40 cm ega kaaluda üle 3 kg. Iga registreerunud ja osavõtumaksu tasunud kunstnik saab mainitud raamatupoognad kätte Rene Haljasmäelt (TLÜ Akadeemiline Raamatukogu) või posti teel Teie registreerumisvormil märgitud aadressile.

Valmis köiteid koos lühikese tehnilise kirjeldusega vastaval blanketil oodatakse alates 1. veebruarist 2010. Köidete vastuvõtmise viimane tähtaeg on 1. märts 2010 aadressil:

Hr. Rene Haljasmäe
Tallinna Ülikooli Akadeemiline Raamatukogu
Rävala pst. 10
15042 Tallinn
Eesti Vabariik

tel. (+372) 665 9443
rene@tlulib.ee

Žürii koguneb 20. aprillil 2010 ning valib välja kolm köidet või köiteobjekti, mille autoritele jagatakse võrdsed mitterahalised peaauhinnad – Kuldraamatud. Viisteist äramärgitud tööd pälvivad ergutusauhinna. Eraldi üliõpilaskategoorias määratakse üks mitterahaline preemia parimale noorele köitjale. Ühe eriauhinna määrab žürii kõige vaimukama kunstilise või tehnilise lahendusega esinevale kunstnikule. Kõik näitusel osalejad saavad osavõtudiplomi. Žüriil on õigus välja jätta kunstiliselt või tehniliselt mittevastavad tööd. Näituse korraldaja jätab endale õiguse pildistada võistlusele saabunud teoseid ja avaldada fotod kataloogis, kodulehel ning ajakirjanduses avalikkuse informeerimise ja näituse tutvustamise eesmärgil. Žürii liikmed võivad esineda näitusel, aga ei konkureeri auhindade jagamisel.

Näituse kujundaja on Lennart Mänd, EKA nahakunsti osakonna professor, EKÜ liige, köitekunstnik.

Kataloogi kujundaja on Tiia Eikholm, EKÜ liige, Eesti Nahakunstnike Liidu juhatuse esinaine, köitekunstnik..

Näituse lõppedes tagastatakse tööd autoritele ühe kuu jooksul.

Organiseerimiskomitee aadress ja informatsioon:
Sirje Kriisa
Allika 2 - 54
76607 Keila
Harjumaa

Tel: 52 34 400
sirje.kriisa@scriptamanent.ee